Hogy miért érdemes írni egy-egy mekiről? Mert a kajákon kívül nem teljesen egyformák...
Tápiószecsőre tartottunk, (de erről majd később) mikor gondoltuk elköltjük ebédidőben a szokásos BigMac menünket, kis kétérővel Vecsésen.
Hogy miért érdemes írni egy-egy mekiről? Mert a kajákon kívül nem teljesen egyformák...
Tápiószecsőre tartottunk, (de erről majd később) mikor gondoltuk elköltjük ebédidőben a szokásos BigMac menünket, kis kétérővel Vecsésen.
Sajnos elmaradt a vasárnapi ebéd, mivel úton voltunk éppen hazafelé. Mondtam páromnak, úgy megennék valahol egy jó Hamburgert. Kiskunlacházán keresztül vezetett utunk, mikor megláttam kiírva hogy Gyorsbüfé...
Mondom állj! Itt tuti lesz fogam alá való!
Egy októberi hétköznapi ebéd időben ájultam be a helyre, éhes gyomorral. Pangott az ürességtől a büfékocsi, amely elé egy zárt teraszt ácsoltak.
Szerény, egyszerű hely, két asztallal, de a középkorú férfi tulaj annál nagyobb lelkesedéssel fogad, hogy tessék itt az étlap. "Sajnos a szendvicsek már elfogytak, de tud készíteni abból is frisset, ha kérek" - mondja.
Egy októberi napos szombat délután, Salgótarjánból Budapest felé vettük az irányt, mikor Pásztó környékén eszembe jutott, hogy van itt állítólag egy jó cukrászda.
Ebéd után voltunk, és jól is esett volna egy finom sütemény. Szóval minden összeállt, és ütöttem is be rögtön a navigációba, hogy Csibe Cukrászda.
A Like-s cslódás után, desszert után vettük az irányt, és ha már a közelben jártunk meglátogattuk a híres Pataki Cukrászdát Érden.
Utolsó kommentek