Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Park Étterem - Tiszafüred

Egy júliusi hétköznap tértünk be kedvesemmel a tiszafüredi Park Étterembe.

A napi menü mellett, lehet választani menüvariációkat is többféle leves és főétel formájában. Az áraknak pedig alig akar hinni az ember... pláne így 2021-ben. Egy leves menüben 300Ft, főétel szintén menüben 720Ft. Szóval 2600Ft-ért italokkal együtt jól lakik két fő simán.

Az adagok is pont elegek, és ízre sem rosszak. Mi csont,- és wellness levest, valamint rántott bordát és rántott sajtot rendeltünk.A wellness levesbe, amit ettem érezhetően a fagyasztott zöldségkeverék került, na de ennyi pénzért mit várjunk. A felszolgálók kedvesek, és SZÉP kártyával is lehet fizetni.

A napi menü fél 1 felé elfogyott, de szerintem mindenki talál magának az étlapról megfelelőt. Ottjártunkkor a teraszon az összes asztal foglalt volt, de az étteremben volt még hely.

Te hol eszel szivesen Tiszafüreden? Várom ötleted, legközelebb, hol ebédeljünk, vacsorázzunk a környéken!

0 Tovább

Tiszaörsi Fürdő

Egy szombat nyári napon volt szerencsém ellátogatni Tiszaörsre. A fürdő területén található mindhárom medence télen-nyáron üzemel. Igazi szocreál élményt kap az ember 1400Ft-os napi felnőtt belépőért, mindössze egy büfével. Ottjártamkor teltház volt, az egyetlen büfénél kígyózott a sor. Vacsorát csak hatig lehet rendelni.  Az öltözők, és a tusolók is a rendszerváltás előtti időket idézik. A gyógyvize jó mozgászszervi, idegrendszeri, nőgyágyászati betegségekre is.

Cím: Tiszaörs, Nefelejcs út 2.

Web: http://tiszaorsifurdo.hu

Nyitva: Hétfő-Csütörtök-ig és Vasárnap: 9-19 óráig, Péntek- szombat 9-20 óráig.

0 Tovább

Avalon Resort & Spa

Egy hosszúhétvégét töltöttünk itt kettesben. Nem olcsó, de minden igényt kielégítő, mind szállás, mind szórakozás szempontjából. Beltéri és kültéri medencék, gyerekeknek játszóház és kalandpark, gokart, több étterem is található az Avalon Parkban. A vendégeket golfokcsikkal szállítják, a csomagokat londínerek viszik, a jacuzziba hozza a pincér a koktélt, és még sorolhatnám. A Kisvonat díjmentesen szállítja a szálló vendégeit a Miskolctapolcára.

Ha a mottód a siker, pénz, csillogás... akkor ezt a helyet érdemes kipróbálnod.

Talán negatívum, hogy az árban csak a reggeli foglaltatik, bár az Avalon Parkban található éttermek valamelyikében kb. Budapest belvárosi árakon szuper ételekkel várják a vendégeket. Ha olcsóbb és egyszerűbb ételekre vágyik valaki akkor pedig ott van a tapolcai csónakázó tó környékén létesült büfésor. :D

0 Tovább

Hárs Vendéglő - Eger - Szépasszonyvölgy

Bükkszentkeresztre tartottunk, és beugrottunk szétnézni a Szépasszonyvölgybe, pont ebéd időben. Mit tehet az ember, ha egyszer éhes... muszáj egy jót ebédelnie.

A völgyben tucatnyi étterem várja az üres bendőket, többnyire ugyanazokon az árakon. Ha már jártál itt, nem lepődsz meg hogy minden vendéglő, borospince előtt vannak invitáló emberek, akik bíztatnak, hogy fáradj beljebb hozzájuk.

A Hárs Vendéglőre esett a választásunk, ahol menüként csontlevest, és hideg gyümölcslevest, valamint főételként rántott szeletet, és rántott sajtot ettünk.

0 Tovább

TRIP TIPP - Magyarországi kalandozások!

blogavatar

Magyarországi kalandozások!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek