Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Mint már írtam Lentit választottuk idei nyaralásunk fő helyszínévé. A foglalt csomaghoz tartozott a fürdőbelépő. A fürdő a szállásunktól pár 100 méterre található.

Igazából minden igényt kielégítő komplexum. Kinn és benn is megtalálhatóak, az úszó, a gyógy-, valamint az élménymedencék is.

0 Tovább

Lenti Thermál Panzió és Kemping 

Idén a nyaralásunkat augusztus elejére időzítettük. Még tavasszal próbáltam olyan szállást foglalni, amely indulás napjáig lemondható, és nem utolsó sorban folytatni szerettük volna kisvasutas élményeinket, így jött a képbe Lenti!

Öt nap, négy éjszaka, félpanziós ellátás a közeli hotelben, strandbelépővel megspékelve 200 ezer forint alatt két személyre igazán jó ajánlat.

0 Tovább

Édenkert Csárda és Fogadó - Zagyvaszántó

Egy szép júliusi vasárnap éheztünk meg ebéd időben a 21-es úton, Hatvan felé haladva. Gyorsan felpattintottam gugli barátom, hogy van-e valami étterem a közelben. Következő percben már tárcsáztam is a megadott számot, hogy van -e szabad asztal, az emlékeim szerint finom ételeket kínáló étteremben Zagyvaszántón.

Persze ez évekkel ezelőtt volt, azóta nagy változáson ment keresztül az egész vendéglátóipari egység. Modern, igényes, és persze ehhez mérten már Budapest belvárosi árakkal találkozhat az ide látogató éhes, és álmos utazó közönség. :D

0 Tovább

Piritós - Délegyháza

Nemrég nyílt Délegyházán a Piritós nevű vendéglátóipari egység.

Gondoltuk megnézzük hétköznap vacsira milyen a hely.

Tipikus street food jellegű hely, ahol lángos, hekk, hamburger, melegszendó és desszertek, valamint fagyi is kapható.

0 Tovább

Dobó Vendégház - Eger

Egy éjszakás egri kalandra kerestünk szállást július közepén. Mivel két hónappal előtte történt a foglalás így fontos volt az ingyenes lemondás, és előre nem fizetés, valamint a program miatt, hogy közel legyünk a Dobó térhez.

A vendégértékelések alapján a Dobó Vendégházra esett választásunk.

0 Tovább

TRIP TIPP - Magyarországi kalandozások!

blogavatar

Magyarországi kalandozások!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek